Vårshow 2019: KLIMA

vi-har-ingen-jord-aa-miste

27. april 2019 står Skedsmo Young Voices, Skedsmo Voices og Neon Vokal sammen på scenen i forestillingen «KLIMA». De skal fremføre spesialskrevet musikk av Georg Buljo, som også står på scenen sammen med korene.

Det at klimaet vårt er i rask endring er det ikke lenger noe spørsmål om. Global oppvarming truer samfunnet vårt, framtida vår og naturen vi er en del av, og at endringene er menneskeskapte – det betyr at bare vi kan være med å reversere dem.

Georg Buljo stiller med spesialskrevet musikk for anledningen. Buljo er samisk sanger, gitarist, multi-instrumentalist, komponist og produsent. I 2014 ble han kåret til Årets samiske artist.

Buljo jobber blant annet med Mari Boine, Lars Bremnes og Niko Valkeapää som produsent og låtskriver. Han har også samarbeidet med Odd Nordstoga, Lars Ánte Kuhmunnen, Johan Anders Bær, Biret Risten Sara og Jan Eggum samt en rekke andre norske og samiske artister.

Til KLIMA har Buljo skrevet spennende tradisjonell musikk / joik som rører ved våre menneskelige følelser. Dette blir en forrykende kveld i miljøets tegn.

Dette showet er en påminnelse om at makten og viljen til å gjøre en endring, ligger hos oss!

Billetter kjøper du hos Lillestrøm kultursenter.