Konserter og oppdrag

Korene i Skedsmo Voices-familien har sunget sammen med mange kjente artister, og i publikum har vi hatt både Erna Solberg og kronprins Haakon.

Her ser du noen eksempler på konserter og oppdrag vi har hatt de siste årene:

Høsten 2021 hadde vi en stor Disney-forestilling i Lillestrøm kultursenter. Den handlet om en helt vanlig jente som var på en eventyrlig reise blant kjente og kjære Disney-figurer.

Våren 2019 samarbeidet Neon Vokal, Skedsmo Voices og Skedsmo Young Voices med musiker og joiker Georg Buljo om showet KLIMA. Buljo hadde spesialskrevet musikk til forestillingen. Med KLIMA ønsket vi å formidle at vi må ta vare på jorda vår, og at makten til å gjøre en endring ligger i oss selv.

DSC08782-01

I desember hvert år har vi julekonsert i Lillestrøm kirke. De siste årene har vi samarbeidet med strykeorkesteret Romus og Edvard Synnes med band, og sammen skaper vi magisk stemning i adventstida.

received_535603320238700

I adventstida hører også Lucia-synging med for Skedsmo Young Voices. Vi går rundt i gatene i Lillestrøm og skaper lysende stemning 13. desember.

Lucia DSC00265

Foto: Anne Merete Rodem / LillestrømLivet

Av og til stiller vi opp i UKM. Vi har ved flere anledninger gått videre til fylkesfinalen. I 2019 viste vi frem utdrag fra forestillingen KLIMA.

FB_IMG_1555248176367.jpg

Foto: Kristian Halle / UKM Akershus
Vi har vært med på tre musikaler i Den norske opera og ballett. Siste gang deltok vi i musikalen Exit.

cof