Konserter og oppdrag

Korene i Skedsmo Voices-familien har sunget sammen med mange kjente artister, og i publikum har vi hatt både Erna Solberg og kronprins Haakon.

Her ser du noen eksempler på konserter og oppdrag vi har hatt de siste årene:

Høsten 2022 sang Skedsmo Young Voices for kronprinsesse Mette-Marit ved åpningen av det nye biblioteket i Lillestrøm. Da havnet vi tilogmed på nyhetene på NRK.

FB_IMG_1662246133805

Bare noen få dager før Skedsmo Young Voices sang for kronprinsessen, hadde Skedsmo Voices og Young Voices den store musikalforestillingen Tidsmaskinen i Lillestrøm kultursenter. Forestillingen handlet om Helena og Lilja som reiste i tiden for å løse noen problemer. Manuset var originalskrevet til oss, av vår dirigent Ida Charlotte Finstad, og det var både spennende og veldig morsomt. Vi fikk stående applaus og svært gode kritikker etterpå.

Foto: Javier Berrocal

Høsten 2021 hadde vi en stor Disney-forestilling i Lillestrøm kultursenter. Den handlet om en helt vanlig jente som var på en eventyrlig reise blant kjente og kjære Disney-figurer.

Våren 2019 samarbeidet Neon Vokal, Skedsmo Voices og Skedsmo Young Voices med musiker og joiker Georg Buljo om showet KLIMA. Buljo hadde spesialskrevet musikk til forestillingen. Med KLIMA ønsket vi å formidle at vi må ta vare på jorda vår, og at makten til å gjøre en endring ligger i oss selv.

DSC08782-01

I desember hvert år har vi julekonsert i Lillestrøm kirke. De siste årene har vi samarbeidet med strykeorkesteret Romus og Edvard Synnes med band, og sammen skaper vi magisk stemning i adventstida.

received_535603320238700

I adventstida hører også Lucia-synging med for Skedsmo Young Voices. Vi går rundt i gatene i Lillestrøm og skaper lysende stemning 13. desember.

Lucia DSC00265

Foto: Anne Merete Rodem / LillestrømLivet

Av og til stiller vi opp i UKM. Vi har ved flere anledninger gått videre til fylkesfinalen. I 2019 viste vi frem utdrag fra forestillingen KLIMA.

FB_IMG_1555248176367.jpg

Foto: Kristian Halle / UKM Akershus
Vi har vært med på tre musikaler i Den norske opera og ballett. Siste gang deltok vi i musikalen Exit.

cof