Om korene

IMG_2832

Skedsmo Voices er paraplynavnet på et stort musikkmiljø for barn og unge i Lillestrøm-området. Skedsmo Voices består av korene Skedsmo Mini Voices (1. til 4. trinn), Skedsmo Young Voices (5. til 7. trinn) og Skedsmo Voices (8. trinn til 22. år).

Skedsmo Voices tar imot medlemmer fra Lillestrøm og nabokommuner. Korene er religionsnøytrale.

Skedsmo Voices har jevnlig samarbeid med ulike artister og lokale aktører. Korene synger et variert repertoar – fra musikaler, gospel og pop til viser, folketoner og klassisk. Årets faste høydepunkter er julekonsert med strykeorkester og band, og det store showet i Lillestrøm kultursenter med temaer som filmmusikk, Disney og musikaler.

Alle som er med i korene må følge våre gylne regler. Disse er til for at vi skal ha et øvingsmiljø som er hyggelig og givende for alle:

  • Vis respekt for de andre på øvelse. Alle må følge med på det som skjer og høre på beskjeder.
  • Møt presis til øvelser og opptredener.
  • Meld fravær fra øvelser og opptredener i god tid.

Skedsmo Mini Voices:

Tilbud til gutter og jenter på 1.–4. trinn.

Skedsmo Young Voices:

Tilbud til gutter og jenter på 5.–7. trinn.

Skedsmo Voices:

Tilbud til gutter og jenter fra 8. trinn og oppover.

Skedsmo Voices vokalgruppe:

Tilbud til korister i Voices som ønsker å yte litt ekstra. Det er egne inntakskrav for vokalgruppa.

HVOR OG NÅR?

Øvingsdag er tirsdag!

Skedsmo Mini Voices øver kl. 17.30–18.15 på Kjeller skole.

Skedsmo Young Voices øver kl. 17.30–18.30 på Kjeller skole.

Skedsmo Voices øver kl. 18.30–20.30 på Kjeller skole.

DIRIGENTER:

Våre dyktige sangere og dirigentspirer Emma Nordli Johansen, Sarah Spånberg og Aurora Aase dirigerer Skedsmo Mini Voices.

Ida Charlotte Finstad er dirigent for Skedsmo Young Voices og Skedsmo Voices. Ida Charlotte ble kåret til Årets barnekordirigent 2020 av Ung i kor.

SEMESTERAVGIFT:

Det koster 1000 kr per semester å være med i Skedsmo Mini Voices, 1400 kr per semester å være med i Skedsmo Young Voices og 1900 kr per semester å være med i Skedsmo Voices.

DRIFT:

Skedsmo Voices er hundre prosent foreldredrevet. Alle foresatte må bidra på ulike måter gjennom året. Et styre bestående av foresatte sørger for administrativ drift av organisasjonen. Alle de tre korene har i tillegg faste foresatte som deltar på øvelser og arrangementer.