Det nærmer seg forestillingen KLIMA!

Nå er det bare to dager igjen til vi står på scenen i Lillestrøm kultursenter i forestillingen KLIMA, med spesialskrevet musikk av Georg Buljo. Lillestrømlivet besøkte oss på en øvelse for litt siden og har laget en flott reportasje om oss og om forestillingen. Se den her! Velkommen til Lillestrøm kultursenter lørdag klokka 17.00 eller 19.00. Det blir en spesiell og rørende kveld i miljøets tegn. Vi håper å se DEG der!

Billetter får du her.

Skedsmo Voices DSC05780

Foto: Anne Merete Rodem / Lillestrømlivet

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s