2019 er snart over. For et år det har vært!

Tenk, nå er 2019 snart over. Og for et år det har vært for korene i Skedsmo Voices-familien! ❤

Under kan du se bilder fra noe av det vi har opplevd. Vi nevner i fleng: reise-bort-seminar, fylkesfinale i UKM, forestillingen Klima! i Lillestrøm kultursenter, studiotur for å spille inn låt, musikkvideoinnspilling, konsert med Det norske jentekor, synging på kinopremiere, innspilling av «Lillestrømlingen» med Lillestrøm kommunes nye ordfører, julekonsert med Maria Arredondo, Gaute Ormåsen, Christian Ingebrigtsen, Torstein Sødal og Tine Thing Helseth og sist, men ikke minst, vår egen julekonsert Juleglede.

I tillegg til alle våre spennende, varierte og morsomme opptredener, har vi hatt det utrolig gøy, sosialt, musikalsk, koselig og tullete på øvelser, avslutninger og andre sosiale sammenkomster. Det er gøy å gå i kor!

Til alle dere som lurer på om det kunne være morsomt å bli med i Skedsmo Voices eller Skedsmo Young Voices: Her kan dere lese mer om korene, og kom gjerne på øvelse 14. januar på Kjeller skole!

Nå gleder vi oss til juleferie. Vi ønsker alle dere som følger oss og heier på oss en riktig god jul og et godt nytt år! Vi sees i 2020!

Foto: Amalie Benjaminsen, Nina Strand, Javier Berrocal og diverse personer i Skedsmo Voices-familien.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s