Vi øver så godt det lar seg gjøre

Vi har flyttet vår store Disney-forestilling i Lillestrøm kultursenter til lørdag 11. september, og vi øver så godt det lar seg gjøre frem mot det. Det blir en del utendørsøving og digitale øvinger, men nå ser det endelig ut til at vi skal få øve inne igjen.

Frem mot sommeren skal vi jobbe med koreografi og sang. Når vi møtes igjen i august må vi ta opp tråden for alvor, og stå på litt ekstra frem mot forestillingen.

Vi vil ta imot nye korister i september, etter at vi er ferdige med forestillingen vår. Vi anbefaler alle som lurer på om de vil begynne i kor om å komme på forestillingen og se hva korene våre er, og hva vi får til. Informasjon om forestillingen blir lagt ut på nettsiden til Lillestrøm kultursenter og vår egen Facebook-side om ikke lenge.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s