Tidsmaskinen

Lørdag 27. august hadde vi vår store musikalforestilling i Lillestrøm kultursenter. Hele to ganger fremførte vi denne forrykende musikalen. I etterkant sa Levende Lillestrøm at det var en parade av gåsehud-moments, med mer talent på scenen enn en hel sesong av The Voice. Vi hadde en fantastisk kveld både foran og bak scenen. Her er bilder fra forestillingen, som var spesialskrevet til oss av vår talentfulle dirigent, Ida Charlotte Finstad.

Alle bildene er tatt av Javier Berrocal.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s