Velkommen til nytt og spennende semester!

Skedsmo Voices med familier reiser til New York høstferien 2011. Vi skal holde konserter, besøke ungdommer på en High school, oppleve musikalforestilling på Broadway, delta på seminar i en gospelkirke i Harlem med mer.   (se plakat)

Young voices from Norway – plakat revidert

Men det skjer mye annet spennende i høst også. Trykk på «Hva skjer»-knappen så får du oversikt!

Se film fra iskunståpningen her

Lørdag 12. februar deltok korene på den offisielle åpningen av Iskunstfestivalen på Torvet i Lillestrøm. Her ble det bygget en vakker installasjon av kunstner Peder Istad. Tittelen på installasjonen er INTERFERENS. Alle tre korene i Skedsmo Voices deltok under åpningen, sammen med musiker Arild Stav.

Har du den siste CDen vår? Den koster kr 150 og kan bestilles ved å sende mail til vegarbo(AT)yahoo.no.


Kommentarer er stengt.