Høstsemesteret

Da er vi tilbake fra en fantastisk tur til New York ! Vi har både opplevd og lært masse ! Noen av høydepultene var workshop med gospelartisten Aaron A, stuntkonsert på The Empire State building, musikalopplevelser i Harlem og på Broadway, shopping og sightseeing !
Nå ser vi fremover mot jul og koret skal både ha egne konserter og være innvolvert i andres. Vi oppdaterer semesterplanen så snart den er ferdig, men du kan allerede holde av 10 desember for årets julekonsert i Lillestrøm kirke og også søndag 13 november for «Tors Hammer» i Lørenskog hus, der de yngste i koret er med på en forestilling i regi av Romerike symfoniorkester i samarbeid med kulturskolene på nedre Romerike, Miniklang og Skedsmo Boyses.
Velkommen !

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s